BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24 Ocak 2010 Pazar

KAR YAĞDI AMA HUZURUM EKSİK KALDI


neden bilmiyorum ama içimde her an birşey olcak gibi bir his var diğerlerinden farklı olarak içim sıkılıyor oysa kar var heryerde huzur vermesı lazım değil mi?

sokakta kardan adam yapan cocuklar gordum bugun ıcımdekı huzursuzluk kıpırdandı bırden buz gıbı kardan kızın varlıgını hissettım ellerim üşüdü ben üşüdüm içim üşüdü..

7 BÜNYENİN HEZEYANI:

sophie'nin dünyası dedi ki...

bizler için keyif,huzur demek olan kar bu ülkede bir çok insan için kabus ne yazık ki...belki de bilinçaltından bunlar geçti de o yüzden o soğuk his ve kar hoşuna gitmedi...

EVRAKA dedi ki...

sımdıye kadar kar anlatmıs oldugun gıbı bır ızlenımden zıyade geçmiş dediğim ama bir türlü geçemeyen duygusal soguklukları dusunmeme sebep olan olayları içerdiği için böyle hıssetmıs olabılırım

matias dedi ki...

farklı oldugunu dusundugundendir belki de..

EVRAKA dedi ki...

belki de...

. dedi ki...

Buz gibi kardan kız, bir anda yikti kardan adam imgesini :) gercek olmadigini, bir adam olmadigini, hayat olmadigini ve usuttugunu. cocukluktan beri isitir icimizi kardan adam, birlikte yapilanin semboludur. Kardan kız, hep kız cocugudur hayatla yasam arasindaki ifadenin sembolu, hayatla, birliktelikle, sicaklikla, sogukluk ve yalnizlik anlasilan bakismislar. Ben oyle hissettim diyelim :)

EVRAKA dedi ki...

su an o kadar gergınım kı yorumu gorunce gulumsedım bırden
guzel ve farklı bır bakıs acısı ve de rahatlıcı kendı adıma tesekkur ederım :)

Adsız dedi ki...

Rica ederim :) Sizin ifade etmeniz çok etkileyiciydi, devamı gelir yorumların sizi okudukça :)